TOIMINTAKALENTERI

Kerhot ja kahvilat

Yhdistyksemme järjestää ympärivuotista kerhotoimintaa alle kouluikäisille lapsille, mitä kaupunki tukee palvelusetelein, joten kerhotoiminta on perheille maksutonta. Kerhoja on arkipäivisin maanantaista torstaihin.

Kerhossa lapset toimivat ilman vanhempiaan, omassa ryhmässään ohjaajien opastuksella. Kerhoissa on lapsille monipuolista tekemistä (mm. askartelua, lauluja, loruja, vapaata leikkiä, ulkoilua). Toiminnan perustana on lasten oppi, ilo ja luovuus sekä lapsilähtöinen ajattelutapa.

Kerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Päätös tehdään yhden toimintakauden ajaksi. Kerhon toimintakausi on elokuusta kesäkuun loppuun.

* * *

Yhdistyksemme tiloissa on myös kahvilatoimintaa ja eri vertaistukiryhmien kokoontumisia.

Perhekahvilan tavoitteena on tarjota vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia  sekä lapsille seuraa ja mukavaa tekemistä. Perhekahvilan ikäsuositus 0kk - 6vuotta (alle kouluikäinen). Perhekahvilassa voit lapsesi kanssa tutustua vapaaehtoiseen kylämummoon ja -vaariimme.

Taaperokahvila on tarkoitettu jo itse liikkuville taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Taaperokahvilan ikäsuositus 9kk - 2,5 vuotta.

Masu- ja vauvakahvila on tarkoitettu odottaville äideille sekä vauvoille ja heidän vanhemmilleen.
Taapero- sekä masu- ja vauvakahvilan pääpaino on rupattelussa ja kokemusten jakamisessa.

Kaikissa kahviloissa on kahvittelumahdollisuus, maksuvälineenä meillä käy kortti ja käteinen.

Vertaistukiryhmät

Kantovälinetreffit:
                                                                               joka kuukauden 3. tiistai klo 17:00-19:00
                                                                               Lisätietoa kantoliinayhdistyksestä  https://www.kantoliinayhdistys.fi/

Adoptioperhekahvila:
                                                                              joka kuukauden 2. torstai klo 18:00-19:30
                                                                             Kahvila on avoin adoptioperheille, lasta odottaville sekä                                                                                                                  kansainvälisestä tai kotimaan adoptiosta lapsen saaneille.
                                                                             Tarkoituksena on tarjota vertaistukea, keskustelua adoptioon liittyvistä                                                                                asioista sekä antaa lapsille mahdollisuus tutustua toisiin adoptiolapsiin.                                                                                Kahvilan kautta on myös syntynyt tiiviitä ystävyyssuhteita samalla                                                                                          tavalla muodostuneiden perheiden välille.

Monikkoperhekahvila:
                                                                             Onko teillä kaksoset tai kolmoset?  Kaipaatko vertaistukea? Haluaisitko                                                                                tavata muita Hämeenlinnan seudun ja lähikuntien monikkoperheitä?
                                                                             Tule mukaan jo odotusaikana.
                                                                             Lisätietoa voit kysyä monikkoperhekahvilan ohjaajalta
                                                                             Paula Etelänsaari, paula.etelansaari@gmail.com