MLL Hämeenlinnan yhdistys ry

Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme on toiminut jo vuodesta 1920 lähtien hämeenlinnalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Haluamme olla mukana perheiden arjessa, tukea vanhempia kasvattamisessa ja tuoda iloa elämään. Kerhojen lisäksi yhdistyksemme toimintamuotoja ovat perhekahvilat ja vertaisryhmät, joissa vanhemmat saavat mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan lapsiperheiden arjesta. Kerhot puolestaan tarjoavat monipuolista toimintaa ja kokemuksia lapsille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, esimerkiksi lastentarvike- ja vaatekirpputorin.

Mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuden osallistua suunnittelemaan ja järjestämään mukavaa tekemistä lapsiperheille. MLL:n toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, voit tulla mukaan hallitukseen tai osallistua muihin pienempiin tehtäviin. Toivotamme sinut lämpimästi mukaan toimintaan lapsiperheiden iloksi.