Lastenvaatekirppis

LASTENVAATE- JA TAVARAKIRPPUTORI

Lokakuussa LAUANTAINA 27.10. klo 10-12.30, Lyseon koululla

Kirpputorille myyjäksi ilmoittautumisesta ja ohjeistuksesta lisätietoa saatavilla myöhemmin kotisivuiltamme ja facebookista.

Tervetuloa myyjäksi tai tekemään hyviä ostoja!

TERVETULOA HIPPALOIHIN MLL:N HÄMEENLINNAN YHDISTYKSEN

LASTENTARVIKE JA -VAATEKIRPPUTORILLE

SUNNUNTAINA 5.8.2018 klo 10-13

Kirpputori on konttikirppari!

Myyntipaikkoja on rajoitetusti ja myynti tapahtuu myyjän henkilö- tai farmariautosta.

Myyntipaikkojen varaaminen:

• Varauksen voit tehdä sähköisesti ilmoittautumislomakkeellamme maanantai 30.7 klo 10 - perjantai 3.8 klo 15 välisenä aikana.

• Paikkavarauksia ei voi tehdä tekstiviestillä, facebookin tai sähköpostin kautta. Myyntipaikan varaukset vain sähköisesti.

Tässä muutamia käytännön ohjeita kirpputorille tultaessa:

• Omaa myyntipaikkaa voi tulla laittamaan valmiiksi klo 9:00 alkaen. Myyntiaikaa kirpputorilla on klo 10-13.

• Autamme myyntipaikan löytämisessä paikan päällä. Vapaaehtoisemme tunnistat MLL:n sinisistä liiveistä.

• Kirpputori toteutetaan konttikirppiksenä "auton takakontista myyden". (HUOM! MYYNTI VAIN HENKILÖAUTOSTA)  Halutessaan myyntipöydän jokainen myyjä tuo itse. Pöydän tai muun myyntitelineen leveys saa olla max.200 cm.

• Pöytäpaikkamaksu on 10 €, joka suoritetaan käteisenä kirpputorin aikana. Varaathan ystävällisesti tasarahan maksua varten.

• Kirpputorialue sijaitsee Verkatehtaan pääovien edessä olevalla saattoliikennealuella.

• Kirpputorin aikana alue on suljettu liikenteeltä yleisen turvallisuuden vuoksi.

• Lisätietoja kirpputoriin liittyen voi kysyä sähköpostitse (hameenlinnan.yhdistys@mll.fi)

Toivomme kaikille mukavia kirpparihetkiä!