Lastenvaatekirppis

LASTENTARVIKE- JA VAATEKIRPPIS

LAUANTAINA 28.10 KLO 10-12.30.

Lyseon koulun alasalissa.

Käynti kirjastoa vastapäätä, Lukiokadun puolelta.

Myyntipaikkojen varaaminen:

• Jäsenetuna MLL:n Hämeenlinnan Yhdistyksen jäsenet voivat tehdä varauksen ilmoittautumislomakkeella ma 16.10. klo.9 - ma 23.10 klo.15 asti.

• Loput myyntipaikat voi varata SÄHKÖISESTI ti 24.10 klo.9 - to 26.10 klo.15 välisenä aikana.

• Paikkavarauksia ei voi tehdä tekstiviestillä, Facebookissa tai sähköpostilla. Kirppishaku vain sähköisenä.

• Myyntipaikkoja rajoitetusti.

Kun tulet myymään:

• Myyjille ovet avataan klo 9.00 ja ostajille klo 10.00. Myyntiaika alkaa klo 10.00.

• Myyntipaikan sijainti ilmenee paikan päällä avustuksellamme.

• Huomioithan, että jokainen tuo myyntipöydän itse ja sen leveys saa olla max. 2x2 m.

• Paikkamaksu (10 euroa MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen jäsenet ja 15 euroa ei jäsenet) peritään paikan päällä. Varaathan mielellään tasarahan.

• Kirpputoreilla myydään ainoastaan sisätiloissa. Ilman varausta ovien ulkopuolella myyntipöytien kanssa myyminen on kielletty.

MUKAVIA KIRPPISHETKIÄ!