Toimintakalenteri

*MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen tiedote*

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen toiminta on tauolla toistaiseksi. Noudatamme Hämeenlinnan kaupungin ohjeistuksia toimintamme jatkamisen suhteen. Viimeisin päätös (4.5.2020) on luettavissa yllä sekä Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilla.

Näillä näkymin toimintamme jatkuu elokuussa, mikäli yleinen tilanne sen sallii. Tarkemmat aikataulut selviävät myöhemmin. Seuraa tiedotuksiamme kotisivuillamme sekä Facebookissa/ Instagramissa. Voikaa hyvin!

Kaupunki tukee toimintaamme palvelusetelillä.  Seteli voidaan myöntää lapselle, josta ei makseta enää vanhempainpäivärahaa tai jolla ei ole kunnallista tai yksityistä päivähoitopaikkaa. Lapsella voi olla vain yksi palveluseteli. Palveluseteli on käytössä kerhoissamme, perhe- ja taaperokahvilassamme. Palvelusetelihakemuksen ja lisätietoa saat Malliksen ohjaajilta.