Kerhotoiminta

MLL:n Hämeenlinnan yhdistys järjestää alle kouluikäisille lapsille ohjattua ja virikkeellistä kerhotoimintaa aamu- ja iltapäivisin.

Perheille maksuton kerhotoiminta on tarkoitettu 2 - 5 -vuotiaille kotona oleville lapsille. 2-vuotiaiden ryhmässä lapset ovat täyttäneet 2-vuotta kerhon alkaessa.

Kerhossa lapset toimivat ilman omia vanhempiaan, omassa ryhmässään ohjaajien opastuksella. Kerhot kokoontuvat toimipisteellämme, Turuntie 24 a 10.

Kerhossa askarrellaan, lauletaan ja loruillaan sekä leikitään yhdessä. Kerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja saavat uusia ystäviä. Toiminnan perustana on lasten oppi, ilo ja luovuus sekä toimiminen lapsilähtöisesti.

Kerhomaksu hoidetaan Hämeenlinnan kaupungin palvelusetelin kautta. Palvelusetelin myöntämiselle ehtona on asuminen Hämeenlinnan alueella.

Palvelusetelin myöntäminen ei ole edellytys kerhopaikan saamiselle, tällöin kerholaisen huoltajat vastaavat kerhomaksusta.

Lisätietoa palvelusetelistä TÄSTÄ

Kerhohaku syksyllä 2020 käynnistyviin kerhoihin 2.-8.3.2020, kerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Päätös tehdään yhden toimintakauden ajaksi.

Kerhon toimintakausi on elokuusta kesäkuun loppuun.

Lisätietoja kerhoista saat osoitteesta hameenlinnan.yhdistys@mll.fi

KERHOHAKULOMAKKEESEEN TÄSTÄ