Vuokrattavana turvaistuimia, syöttötuoleja, matkasänkyjä

sekä tens-laite (alla esittely laitteesta).

Yhdistys vuokraa tarvikkeet 20€:n panttimaksua vastaan

joka annetaan takaisin tuotetta palautettaessa.

Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus ja sopimusta tehdessä on esitettävä voimassaoleva henkilöllisyystodistus.

Vuokra sekä pantti maksetaan käteisellä tavaraa noutaessa.

Vuokrahinnasto

10 € 1 vkoa

15 € 2 vkoa

20 € 3 vkoa

30 € 4 vkoa

Vuokrattavat tarvikkeet noudetaan ja palautetaan

Mallikselle Turuntie 24 a 10.

HUOM! Heinäkuussa ei ole vuokraustoimintaa kesätauon vuoksi.

Lisätiedot ja varaukset

puh.045 7730 2002 tai mllhameenlinna@gmail.com

Vuokrausehdot

MS Word -tiedostoVuokrausehdot.docx (12 kB)
Vuokrausehdot

Vuokraamme TENS-laitetta synnytyksen kivunlievitykseen

TENS tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”.

Laitteen idea perustuu siihen, että selkään laitettujen kahden elektrodi-lätkän kautta tulevien pienten sähköimpulssien avulla stimuloidaan kehon omien kivunlievityskemikaalien ja endorfiinien tuotantoa.

Ajatuksena on, että tens-laite laitettaisiin päälle heti kun synnytys alkaa,

jotta siitä saa parhaimman mahdollisen avun.

Tens-laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja erilaisia toimintoja synnytyskivun lievitykseen. Lisäksi siinä on BOOST-nappi supistuksen ajaksi, jolloin impulssit tuntuvat yhtäjaksoisena lievittäen tehokkaasti supistuksen tuottamaa kipua.

Se on helppo käyttää ja sen voi laittaa päälle ja ottaa pois juuri silloin kun itse haluaa. Tens-laite ei aiheuta häiriötä sikiön sykeseurannassa.

TENS’in hyödyt:
- tehokas ja turvallinen äidille sekä vauvalle
-lievittää tehokkaasti kivuntunnetta

-tuo äidille hallinnan tunnetta synnytyksessä ja supistusten aikana
-helppo käyttää

Laitetta ei ole hyvä käyttää jos:
- iho on rikki ja muuten erittäin herkkä (sillä kohtaa mihin lätkät tulisivat laittaa).
- ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa
- jos sinulla on sydämentahdistin tai sairastat epilepsiaa.

TENS-laitteen voi saada kaksi (2) viikkoa ennen laskettua aikaa ja sitä saa pitää synnytykseen asti. Synnytyksen jälkeen laite toivotaan palautettavan mahdollisimman pian. Toiveenamme on että palautus olisi kaksi (2) viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Vuokrausmaksu on MLL:n jäsenille 30€ ja ei jäsenille 35€, johon sisältyy itse laite ja 4 lätkää. Mukana tulee myös varalätkät joiden hinta on 10€, jos ne käytetään. Yhdistyksellä käytäntönä on tarvikkeista maksettava panttimaksu, joka on 20€.

Maksun saat takaisin, kun laite palautuu toimistolle.

Vuokra maksetaan käteisellä tavaraa noudettaessa.

Voit vuokrata TENS-laitteen noutamalla yhdistyksemme toimistolta eli Perhekeskus Mallikselta.  Vuokrapyyntöjä otamme vastaan sähköpostitse sekä puhelimitse.

Varaus tulee tehdä etukäteen.

Tens-laitteita on neljä kappaletta, joten kannattaa olla mahdollisimman ajoissa liikenteessä varausta ajatellen.

Varaukset voit tehdä sähköpostitse mllhameenlinna@gmail.com tai

puhelimitse 045 773 02002.

Hakuosoite Perhekeskus Mallis, Turuntie 24 A 10,

13100 Hämeenlinna.