Vuokrattavana turvaistuimia, syöttötuoleja, matkasänkyjä

sekä tens-laite (alla esittely laitteesta).

Yhdistys vuokraa tarvikkeet 20€:n panttimaksua vastaan,

joka annetaan takaisin tuotetta palautettaessa.

Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus. Sopimusta tehdessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Vuokra sekä pantti maksetaan käteisellä tavaraa noutaessa.

Vuokrahinnasto; 10 € 1 vko, 15 € 2 vkoa, 20 € 3 vkoa tai 30 € 4 vkoa.

Vuokrattavat tarvikkeet noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme

Mallikselle Turuntie 24 a 10.

Lisätiedot ja varaukset

puh.045 7730 2002 tai hameenlinnan.yhdistys@mll.fi

Vuokrausehdot

MS Word -tiedostoVuokrausehdot.docx (12 kB)
Vuokrausehdot

Vuokraamme TENS-laitetta synnytyksen kivunlievitykseen

Tens- laitteen idea perustuu siihen, että selkään laitettujen kahden elektrodi-lätkän kautta tulevien pienten sähköimpulssien avulla stimuloidaan kehon omien kivunlievityskemikaalien ja endorfiinien tuotantoa.

Tens-laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja erilaisia toimintoja synnytyskivun lievitykseen. Lisäksi siinä on BOOST-nappi supistuksen ajaksi, jolloin impulssit tuntuvat yhtäjaksoisena lievittäen tehokkaasti supistuksen tuottamaa kipua.

Se on helppo käyttää ja sen voi laittaa päälle ja ottaa pois juuri silloin kun itse haluaa. Tens-laite ei aiheuta häiriötä sikiön sykeseurannassa.

TENS’in hyödyt:
- tehokas ja turvallinen äidille sekä vauvalle
-lievittää tehokkaasti kivuntunnetta

-tuo äidille hallinnan tunnetta synnytyksessä ja supistusten aikana
-helppo käyttää

Laitetta ei ole hyvä käyttää jos:
- iho on rikki ja muuten erittäin herkkä (sillä kohtaa mihin lätkät tulisivat laittaa).
- ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa
- jos sinulla on sydämentahdistin tai sairastat epilepsiaa.

TENS-laitteen voi saada kaksi (2) viikkoa ennen laskettua aikaa ja sitä saa pitää synnytykseen asti. Synnytyksen jälkeen laite toivotaan palautettavan mahdollisimman pian. Toiveenamme on että palautus olisi kaksi (2) viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Vuokrausmaksu on MLL:n jäsenille 30€ ja ei jäsenille 35€, johon sisältyy laite ja 4 lätkää. Mukana tulee myös varalätkät joiden hinta on 10€, jos ne käytetään. Yhdistyksellä käytäntönä on tarvikkeista maksettava panttimaksu, joka on 20€. Maksun saat takaisin, kun laite palautuu. Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus.

Vuokra maksetaan käteisellä tavaraa noudettaessa.

Voit vuokrata TENS-laitteen noutamalla yhdistyksemme toimistolta, Mallikselta. Vuokrapyyntöjä otamme vastaan sähköpostitse sekä puhelimitse. Varaus tulee tehdä etukäteen.

Varaukset voit tehdä sähköpostitse hameenlinnan.yhdistys@mll.fi tai

puhelimitse 045 773 02002.

Hakuosoite Mallis, Turuntie 24 A 10,

13100 Hämeenlinna.