Vuokrattavana turvaistuimia, syöttötuoleja, matkasänkyjä

sekä tens-laitteita (6kpl)

Yhdistys vuokraa tarvikkeet 20€:n panttimaksua vastaan,

joka annetaan takaisin tuotetta palautettaessa.

Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus. Sopimusta tehdessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Vuokramaksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla, pantti maksetaan aina käteisellä tavaraa noutaessa.

Vuokrahinnasto; 10 € 1 vko, 15 € 2 vkoa, 20 € 3 vkoa tai 30 € 4 vkoa.

Vuokrattavat tarvikkeet noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme

Mallikselle Turuntie 24 a 10.

Lisätiedot ja varaukset

puh.045 7730 2002 tai hameenlinnan.yhdistys@mll.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.12.2019 Alkaen Yhdistyksemme vuokrahinnat muuttuvat!

Vuokrahinnasto; 10€ 1 vko, 15€ 2 vkoa, 20€ 3 vkoa tai 30€ 4 vkoa. Panttisumma poistuu vuokratuotteistamme!

Tens-Laitteen vuokra on  MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen jäseniltä 40€, ei jäseniltä 50€.

Maksaa voi käteisellä tai kortilla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Vuokrausehdot

MS Word -tiedostoVuokrausehdot.docx (12 kB)
Vuokrausehdot

Vuokraamme TENS-laitetta synnytyksen kivunlievitykseen

Tens- laitteen idea perustuu siihen, että selkään laitettujen kahden elektrodi-lätkän kautta tulevien pienten sähköimpulssien avulla stimuloidaan kehon omien kivunlievityskemikaalien ja endorfiinien tuotantoa.

Tens-laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja erilaisia toimintoja synnytyskivun lievitykseen. Lisäksi siinä on BOOST-nappi supistuksen ajaksi, jolloin impulssit tuntuvat yhtäjaksoisena lievittäen tehokkaasti supistuksen tuottamaa kipua.

Se on helppo käyttää ja sen voi laittaa päälle ja ottaa pois juuri silloin kun itse haluaa. Tens-laite ei aiheuta häiriötä sikiön sykeseurannassa.

TENS’in hyödyt:
- tehokas ja turvallinen äidille sekä vauvalle
-lievittää tehokkaasti kivuntunnetta

-tuo äidille hallinnan tunnetta synnytyksessä ja supistusten aikana
-helppo käyttää

Laitetta ei ole hyvä käyttää jos:
- iho on rikki ja muuten erittäin herkkä (sillä kohtaa mihin lätkät tulisivat laittaa).
- ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa
- jos sinulla on sydämentahdistin tai sairastat epilepsiaa.

TENS-laitteen voi saada kaksi (2) viikkoa ennen laskettua aikaa ja sitä saa pitää synnytykseen asti. Synnytyksen jälkeen laite toivotaan palautettavan mahdollisimman pian. Toiveenamme on että palautus olisi kaksi (2) viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Varaukset voit tehdä sähköpostitse hameenlinnan.yhdistys@mll.fi tai

puhelimitse 045 773 02002.

Hakuosoite Mallis, Turuntie 24 A 10,

13100 Hämeenlinna.