Vuokrattavana turvaistuimia, syöttötuoleja, matkasänkyjä

sekä tens-laitteita (6kpl)

Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus. Sopimusta tehdessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Vuokramaksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla tavaraa noutaessa.

Vuokrahinnasto; 10 € 1 vko, 15 € 2 vkoa, 20 € 3 vkoa tai 30 € 4 vkoa.

Tens-laitteen vuokra on MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen jäseniltä 40€ tai ei-jäseniltä 50€.

Laite vuokrataan noin kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja palautus on noin kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Vuokrattavat tarvikkeet noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme

Mallikselle Turuntie 24 a 10.

Lisätiedot ja varaukset

puh.045 7730 2002 tai hameenlinnan.yhdistys@mll.fi

Vuokrausehdot

MS Word -tiedostoVuokrausehdot.docx (12 kB)
Vuokrausehdot

Vuokraamme TENS-laitetta synnytyksen kivunlievitykseen

Tens- laitteen idea perustuu siihen, että selkään laitettujen kahden elektrodi-lätkän kautta tulevien pienten sähköimpulssien avulla stimuloidaan kehon omien kivunlievityskemikaalien ja endorfiinien tuotantoa.

Tens-laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja erilaisia toimintoja synnytyskivun lievitykseen. Lisäksi siinä on BOOST-nappi supistuksen ajaksi, jolloin impulssit tuntuvat yhtäjaksoisena lievittäen tehokkaasti supistuksen tuottamaa kipua.

Se on helppo käyttää ja sen voi laittaa päälle ja ottaa pois juuri silloin kun itse haluaa. Tens-laite ei aiheuta häiriötä sikiön sykeseurannassa.

TENS’in hyödyt:
- tehokas ja turvallinen äidille sekä vauvalle
-lievittää tehokkaasti kivuntunnetta

-tuo äidille hallinnan tunnetta synnytyksessä ja supistusten aikana
-helppo käyttää

Laitetta ei ole hyvä käyttää jos:
- iho on rikki ja muuten erittäin herkkä (sillä kohtaa mihin lätkät tulisivat laittaa).
- ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa
- jos sinulla on sydämentahdistin tai sairastat epilepsiaa.