Vuokrattavana turvaistuimia, syöttötuoleja, matkasänkyjä

sekä tens-laitteita

Vuokraamisesta tehdään aina kirjallinen sopimus. Sopimusta tehdessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Vuokramaksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla tavaraa noutaessa.

Vuokrahinnasto (turvaistuin, syöttötuoli tai matkasänky);

10 € 1 vko, 15 € 2 vkoa, 20 € 3 vkoa tai 30 € 4 vkoa.

Lisäksi perimme 20€ pantin, jonka vuokraaja saa takaisin palauttaessaan tuotteen.

Tens-laitteen vuokra on MLL:n Hämeenlinnan yhdistyksen jäseniltä 30€ tai ei-jäseniltä 40€ + 20€ pantti.

Laite vuokrataan noin kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja palautus on noin kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Panttimaksun voi maksaa ainoastaan käteisellä!

Vuokrattavat tarvikkeet noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme

Mallikselle Turuntie 24 a 10.

Lisätiedot ja varaukset

puh.045 7730 2002 tai hameenlinnan.yhdistys@mll.fi

Vuokrausehdot

MS Word -tiedostoVuokrausehdot.docx (12 kB)
Vuokrausehdot

Vuokraamme TENS-laitetta synnytyksen kivunlievitykseen

Tens- laitteen idea perustuu siihen, että selkään laitettujen kahden elektrodi-lätkän kautta tulevien pienten sähköimpulssien avulla stimuloidaan kehon omien kivunlievityskemikaalien ja endorfiinien tuotantoa.

Tens-laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja erilaisia toimintoja synnytyskivun lievitykseen. Lisäksi siinä on BOOST-nappi supistuksen ajaksi, jolloin impulssit tuntuvat yhtäjaksoisena lievittäen tehokkaasti supistuksen tuottamaa kipua.

Se on helppo käyttää ja sen voi laittaa päälle ja ottaa pois juuri silloin kun itse haluaa. Tens-laite ei aiheuta häiriötä sikiön sykeseurannassa.

TENS’in hyödyt:
- tehokas ja turvallinen äidille sekä vauvalle
-lievittää tehokkaasti kivuntunnetta

-tuo äidille hallinnan tunnetta synnytyksessä ja supistusten aikana
-helppo käyttää

Laitetta ei ole hyvä käyttää jos:
- iho on rikki ja muuten erittäin herkkä (sillä kohtaa mihin lätkät tulisivat laittaa).
- ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa
- jos sinulla on sydämentahdistin tai sairastat epilepsiaa.