Jäsenlehti sähköisesti

Jäsenedut

Jäsenenä saat loistavia etuja mm:

-Varaus mahdollisuus kirpputoreillemme etukäteen internetin kautta

- Alennusta tilojemme vuokrahinnoista mm. lasten synttäreiden järjestämistä varten.

- Lapsemme-lehden.

- Alennuksia niin valtakunnallisesti kuin Hämeenlinnassakin.

Jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksen seuraavista paikallisista liikkeistä:

Aulangon kylpylä, Aulangontie 93, kylpylälippu aikuiset 12 e (norm. 18 e) ja lapset 7 e (norm.13 e)

Askartelukauppa, Hallituskatu 1, -10 % normaalihintaisista tuotteista

Kenkä Oscar, Lukiokatu 30, -25 % norm.hintaisista nahkaisista lastenkengistä

Kajo Yoga & Healing, - 10 % kaikista kursseista,yksittäistunneista ja yksityistunneista. Myös joogaterapia ja kertakäynnit. www.kajoyoga.fi

Fenno Optiikka Näkökeskus, Palokunnankatu 25 kauppakeskus Tavastila ja Jaakonkuja 5,Parola
-20 % normaalihintaisista tuotteista

MI Minä Itse oy, -10 % kaikista tuotteista verkkokaupassa ja kotimyyntikutsuilla. Verkkokaupassa www.minaitse.fi alennuksen saa koodilla 9AMUU ja kirjoittamalla lisätietoihin jäsennumeron.

LähiTapiola, Raatihuoneenkatu 27, Uusista kotivakuutuksista -10 % alennus.

Korttinurkka, Birger Jaarlin katu 21, -10% alennus tuotteistaan.

Hämeen Kotikuntoutus, Toivontie 7, - 20 % alennus normaalihintaisista hieronnoista

Cafe Il Mondo, Raatihuoneenkatu 21 b ja Kauppakeskus Goodman, - 10 % normaalihintaisista kahvilatuotteista (ei alkoholi- ja tupakkatuotteet)

Hius- ja kauneushuone Kristalli, -10% palveluista ja -10%normaalihintaisista tuotteista

Muistathan, että jäsenetuliikkeissä tulee esittää voimassaoleva jäsenkortti!

Viime vuoden jäsenkortti käy uusien saapumiseen asti.