Toiminnan tukeminen

Yhdistyksen toiminnan tukeminen

Yhdistyksemme toiminnan takana on suuri tukijoiden joukko.

Haluatko sinä liittyä mukaan tähän joukkoon?

Voit tukea yhdistystämme juuri Sinulle sopivalla tavalla.

Tukesi voi olla sekä aineellista että ajallista tukea.

• Liittymällä MLL:n jäseneksi, tuet toimintaamme jäsenmaksullasi (25€)

• Voit tukea toimintaamme myös käyttämällä yhdistyksemme tarjoamia palveluita, sillä toimintojen tuotot ovat keskeinen osa yhdistyksemme rahoitusta. Tarkempia tietoja tuote- ja tilavuokrista löydät kohdasta Tuotevuokraus tapahtumista ja muusta toiminnasta löydät tietoa kohdasta Toimintakalenteri.

• Kahviloiden ja kerhojen toimintaa voit tukea myös kaupungin myöntämällä Palvelusetelillä. Tarkemmat tiedot setelistä löydät täältä: http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/Perheiden-palvelut/paivahoito/Palvelusetelilla-tuettu-kerhotoiminta/

• Haluatko lähteä kehittämään jotain uutta toiminnan muotoa, joka mielestäsi alueeltamme vielä puuttuu?Toimintamme perustuu suurelta osin vapaaehtoistoimintaan ja sama koskee myös toimintamme tukemista. Otamme vastaan sekä vinkkejä toimintamme kehittämisestä että innokkaita toimintojemme kehittäjiä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua Vapaaehtoiseksi napin kautta.

Kiitos tuestasi yhdistyksellemme ja alueemme lapsiperheille!