Lukeaksesi lehden, tarvitset koneeseesi adobe readerin

Yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistys ry on toiminut jo vuodesta 1920 lähtien hämeenlinnalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin turvaamiseksi. Haluamme olla mukana perheiden arjessa, tukea vanhempia kasvattamisessa ja tuoda iloa elämään. Yhdistyksemme tärkeimpiä toimintamuotoja ovat perhekahvilat ja vertaisryhmät joissa vanhemmat saavat mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan lapsiperheiden arjesta. Kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa lapsille ja avoimet kahvilat yhteistä aikaa lapsiperheille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia kuten lastentarvikkeiden kirpputori tai vaunuralli.

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuden osallistua suunnittelemaan ja järjestämään mukavaa tekemistä lapsiperheille. MLL:n toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, voit tulla mukaan hallitukseen tai osallistua muihin pienempiin tehtäviin. Toivotamme sinut lämpimästi mukaan toimintaan lapsiperheiden iloksi.

SAADAKSESI SÄHKÖPOSTIA YHDISTYKSELTÄMME REKISTERÖI SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI!